Werk jij graag met je handen, hecht je waarde aan kwaliteit en durf jij de verantwoordelijkheid aan?

Wij zoeken een voorman montagemedewerker voor verschillende uitdagende projecten! Ben jij zo'n vakman en lijkt jou dit een leuke baan? Lees dan snel verder of reageer direct!

Zo ziet jouw werkdag eruit

Je komt 's morgens rond 6 uur op de zaak. Onder het genot van een bak koffie of thee overleg je met je collega of er nog wat materiaal geladen moet worden voor die dag. Vervolgens zorgen jullie er samen voor dat je om 7 uur op de werklocatie aanwezig bent. Op locatie ga je aan de slag met verschillende werkzaamheden, zoals het monteren van Holonite gevelbekleding, hang- en sluitwerk, deurdrangers of het afstellen van ramen en deuren. Kortom zeer afwisselend werk op kleine- en grote projecten.

Naast je montagewerkzaamheden ben jij ook het aanspreekpunt voor klanten en collega's op de bouw. Je stuurt collega's aan, zorgt ervoor dat de werkzaamheden goed uitgevoerd worden en voldoen aan de juiste kwaliteit. Ook bewaak je de planing en co├Ârdineer je de gemaakte afspraken. Hierbij heb je regelmatig contact met de collega's op kantoor. Je bent dus de verbinding tussen de werkvloer en kantoor.

Als de werkzaamheden er voor de dag op zitten, vertrek je rond half 4 weer. Op de zaak bespreken jullie vaak nog even de voorbije dag en de werkzaamheden voor de volgende dag met de projectleider. Om vervolgens met een goed gevoel naar huis te gaan.

Responsive image